dijous, 19 de juny del 2008

MONICA: LA LLUITA D'UNA MARE



Despres del desagradable incident en que el seu fill va perdre la vida devorat per una bestia juràsica mentres visitava el safari park de Vergel , Mönica ha intentat refer la seua vida tornant al món de l'espectacle amb un nou disc.
La gira que va començar ahir al Carneghy Hall d'Antofagasta, seguirà per les principals capitals europees i nordafricanes fins el 14 d'octubre en que oferirà un concert la recaudació íntegra del qual serà destinada a paliar la "pertinassequiaqueassotanuestroscampos".
La diva, que després del disgust es trobava una mica baixa de forma, ha declarat que, després del règim que li han posat a ca'l munyequito que li farà perdre els quilets de més que alletgen la seva sempre escultural figura, tornarà a ser la de sempre.
Des d'ací li desitgem molta sort i molts ànims per a tirar endavant. AMUNT MONICA!

1 comentari:

El Gran Ferris ha dit...

El Gran Ferris vol annunciar que, seguint una iniciativa de Pepescu, comença una campanya pera recollir tota la serraura de Nules, i inclús de tota la Plana, per a evitar asvarons aquest dia tan assenyalat al estadio Noulas, i anima a tota la chuventut del poble